Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.42.06.png

Bodegraven - Noordstraat 38

Wonen
Commercieel
< 1 miljoen euro
Transformatie
  • Commercieel Vastgoed
  • Appartementen
  • Transformatie

Een pand uit 1880 met statuur en allure, dicht bij het centrum van Bodegraven. Lange tijd bevond zich hier een winkel met woonhuis, maar de laatste tien jaar was leegstand het lot. Samen met een lokale aannemer maakten we een plan tot transformatie en kochten het pand in december 2020 aan. De forse sloopfase heeft inmiddels plaatsgevonden en de aanvraag omgevingsvergunning wordt in overleg met de architect voorbereid.

In de loop van 2021 wordt een drietal appartementen gerealiseerd van 70, 110 en 140 m2. Uiteraard is de vraag hiernaar ook in Bodegaven groot. De appartementen gaan in het 2e kwartaal in de verkoop. De verkoopwinst levert naar verwachting een mooie bijdrage aan het bonusrendement.

  • Totaalinvestering: € 900.000
  • Financiering: 100% gefinancierd
  • Rendement: >10%

Een ongebruikt en verouderd pand wordt getransformeerd naar drie mooie en duurzame appartementen inclusief buitenruimte.

Een dergelijk pand moet je 'doorzien' om de ontwikkelkansen te kunnen wegen. Zo legt de inkoop de basis voor het bonusrendement.

De ultieme zekerheid voor deze investering is recht van 1e hypotheek op Noordstraat 38.

Samenwerking met een lokale aannemer, architect en makelaar zorgt voor korte lijnen en een efficiënt realisatieproces.

Vraag onze brochure aan

Lees alles over onze manier van werken, de beleggingsmogelijkheden, onze visie op waarde toevoegen en het creëren van projecten in onze uitgebreide brochure.

Geslacht
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Brochure 000