Brochure aanvragen

Gorinchem | groene woonwijk

De Lingewijk in vestingstad Gorinchem: een woonwijk met een geheel eigen karakter. Deze wijk waardig afronden; dat is de opgave die onze ontwikkelpartner Greenleaf heeft met deze locatie. Vanuit gesprekken met o.a. beleidsmakers, marktdeskundigen en Wijkbelang Lingewijk is een ontwerp ontstaan dat bestaat uit wonen en voorzieningen in het groen.

Het voormalige bedrijfsterrein wordt openbaar toegankelijk gemaakt en door veel groen aan te leggen ontstaat een meerwaarde voor de Lingewijk en de bewoners. Een mooi gebouw met 30 middeldure koopappartementen biedt broodnodige woonruimte in het middensegment. De gemeente heeft positief gereageerd op ons principeverzoek. Procedures lopen en appartementen gaan begin 2022 in de verkoop.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.