Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.42.06.png

Horssen - Rijdt 65

Wonen
Commercieel
1-2 miljoen euro
  • Commercieel Vastgoed
  • Transformatie
  • Wonen of zorg

We zijn altijd geïnteresseerd in kwalitatief goede (kantoor)panden die herbestemd kunnen worden naar wonen. Eén van onze investeerders tipte ons over deze positie. Samen met één van onze ontwikkelpartners bezochten we de locatie, zagen de potentie en besloten tot aankoop.

Het pand met tot voor kort bestemming kantoor is 750 m2 groot, maar heeft in 2020 woonbestemming gekregen. Er is een ontwikkelovereenkomst aangegaan met Bijkerk PMC om hier het komende jaar  appartementen voor wonen en/of zorg te ontwikkelen. Een meerwaarde voor Horssen en omgeving, want volgens haar makelaars is ook daar de vraag stukken groter dan het aanbod.

  • Investering: € 550.000
  • Financiering: aankoop gefinancierd
  • Verwacht rendement: >10%

Kantoren staan steeds vaker leeg, terwijl er een schreeuwend tekort is aan woningen voor alle doelgroepen. We voorzien in een behoefte.

De initiële investering staat in de juiste verhouding tot de potentie op dit perceel. Hier maakt Samen Investeren een gezond ontwikkelrendement.

De geboden zekerheid ontwikkelt mee met de ontwikkeling van het vastgoed. Uw investering heeft hypothecaire dekking.

Bijkerk PMC heeft 25 jaar ervaring met bouw en ontwikkeling. Wij hebben vertrouwen in een succesvolle samenwerking en mooi resultaat.

Vraag onze brochure aan

Lees alles over onze manier van werken, de beleggingsmogelijkheden, onze visie op waarde toevoegen en het creëren van projecten in onze uitgebreide brochure.

Geslacht
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Brochure 000