Brochure aanvragen

Trend | huisvesting arbeidsmigranten

Samen Investeren signaleert een zorgwekkende trend in Nederland. Onze economie is afhankelijk van de inzet van duizenden internationale medewerkers. Zoals uit recente nieuwsberichten bleek is de huisvesting vaak slecht georganiseerd. Wij vinden mensonwaardige huisvesting niet acceptabel.

Met onze partners onderzoeken we mogelijkheden op het gebied van huisvesting voor internationale medewerkers. Denk daarbij aan transformatie van kantoorgebouwen of hotels in zelfstandige woonunits. Hier ziet u een schets van een project waarbij een zelfstandige woonruimte gecreëerd kan worden.

Daarom ontwikkelen we samen met onze partners een concept voor de bouw van zogenaamde expathotels. Op dit moment onderzoeken we verschillende locaties. Het inzetten op dit soort projecten is voor ons investeerdersnetwerk erg aantrekkelijk. Een duurzaam pand met langjarig huurcontract, gerund door een goede exploitant, biedt waardevol en stabiel rendement.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.