Brochure aanvragen

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten of met één van onze adviseurs praten over de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze collega's staan voor u klaar!

Ralph Segers

Investeerders & netwerk
Mijn dagelijkse focus ligt op het bij elkaar brengen van mensen. Een nieuwe investeerder, potentiële huurder, innovatieve ontwikkelaar of een nieuw project. Verbindingen leggen is waar mijn hart ligt.

Peter van den Dool

Projecten & organisatie
Binnen Samen Investeren richt ik me vooral op het managen en coördineren van alle investeringsprojecten. Ik houd het overzicht en verbind mensen en middelen op de meest optimale manier.

Sander Eskes

Financieel en juridisch
Wat geweest is moet goed worden vastgelegd, maar mijn echte motivatie zit ‘m in het beïnvloeden en stroomlijnen van wat nog komt. Met de blik van een ondernemer en de kennis van financiën en juridische uitdagingen.

Carolien den Butter

Financiën & communicatie
Samen Investeren draait voor een groot deel om financiën. Het is mijn taak financiële zaken te behartigen in de breedste zin van het woord. Daarbij geniet ik van orde, structuur en regelmaat en van het contact met onze netwerkpartners.

Cees Plomp

Operationeel & facilitair
Na initiatief, realisatie volgt exploitatie. Ik houd me bezig met al onze bestaande projecten en vastgoedobjecten om er voor te zorgen dat die blijven bijdragen aan solide rendement voor Samen Investeren.