Brochure aanvragen

Over ons

De mensen van Samen Investeren zijn bevlogen mensen met ieder een eigen expertise. Dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk zijn wij bij uitstek geschikt om voor u mogelijkheden te creëren binnen de investeringswereld. Bekijk hier wie wij zijn en wie onze partners zijn.

Onze mensen

Ralph Segers

Investeerders & netwerk
Mijn dagelijkse focus ligt op het bij elkaar brengen van mensen. Een nieuwe investeerder, potentiële huurder, innovatieve ontwikkelaar of een nieuw project. Verbindingen leggen is waar mijn hart ligt.

Peter van den Dool

Projecten & organisatie
Binnen Samen Investeren richt ik me vooral op het managen en coördineren van alle investeringsprojecten. Ik houd het overzicht en verbind mensen en middelen op de meest optimale manier.

Sander Eskes

Financieel en juridisch
Wat geweest is moet goed worden vastgelegd, maar mijn echte motivatie zit ‘m in het beïnvloeden en stroomlijnen van wat nog komt. Met de blik van een ondernemer en de kennis van financiën en juridische uitdagingen.

Carolien den Butter

Financiën & communicatie
Samen Investeren draait voor een groot deel om financiën. Het is mijn taak financiële zaken te behartigen in de breedste zin van het woord. Daarbij geniet ik van orde, structuur en regelmaat en van het contact met onze netwerkpartners.

Cees Plomp

Operationeel & facilitair
Na initiatief, realisatie volgt exploitatie. Ik houd me bezig met al onze bestaande projecten en vastgoedobjecten om er voor te zorgen dat die blijven bijdragen aan solide rendement voor Samen Investeren.

Thirza Schilt

Assistentie
Afspraken, CRM bouwen, bijeenkomsten regelen, website bijwerken. Ik houd me vooral bezig met de digitale kant van Samen Investeren.

Podcast Businessclub Groot Nieuws Radio

Ralph is in gesprek met Marcel, podcastmaker van de Businessclub van Groot Nieuws Radio. Ralph: “We spreken over ondernemerschap, waar ik vandaan kom en hoe ik terecht ben gekomen in de wereld van vastgoed en investeringen. […] Vanuit huis uit heb ik meegekregen, doe wel, zie om naar de ander.”

Beluister de podcast over hoe we dat vormgeven binnen Samen investeren.

Onze partners

Benieuwd naar wat wij realiseren samen met deze partners?