Brochure aanvragen

Onze aanpak

Samen Investeren wil samen met u investeren in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag betrekken we daarin u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging. Met onze aanpak voor investeringsprojecten heeft iedereen een toegevoegde waarde. Iedere deelnemer krijgt een beloning voor de geleverde inspanning. Het team deelt samen in de winst. De achterliggende jaren hebben we als partners veel energie gestoken in het opbouwen van strategische samenwerkingsverbanden en een solide netwerk om uiteenlopende vastgoedprojecten te kunnen realiseren. Met uw bijdrage aan het team maakt u de plannen van Samen Investeren mogelijk.

Strategie

We kiezen niet zomaar voor een project. Naast dat het moet voldoen aan onze haalbaarheid- en kwaliteitseisen kijken we naar de mix in ons portfolio. We zoeken een balans tussen commercieel en ideëel vastgoed.

Netwerk

Ons netwerk is goud waard. We hebben zowel partners nodig voor het aandragen en initiëren van projecten als voor de realisatie ervan. Vanuit de verbinding met onze mede-ondernemers komen altijd nieuwe initiatieven en kansen op.

Realisatie

Binnen diverse samenwerkingsverbanden voor ontwikkeling en exploitatie van vastgoed, werken we plannen uit om waarde toe te voegen aan vastgoed. Na aankoop realiseren we die ook samen met andere vaste partners.

Investeerder

Zowel bij de start van plannen als bij de oplevering van een project vult Samen Investeren de investeringsbehoefte in met vermogen van investeerders.  Het basisrendement is gegarandeerd, de bonusrendementen zijn aantrekkelijk.

Voordelen voor u

Bij Samen Investeren financiert u met hypothecaire zekerheid. Dat is aantrekkelijk en veilig, want het aangekochte vastgoed dient als onderpand. U investeert uw vermogen bij voorkeur voor minimaal vijf jaar. Na deze periode kunt u de lening uiteraard af laten lossen of continueren. Gedurende de looptijd is het basisrendement 3%. Daarnaast ontvangt u jaarlijks uw aandeel in de winst van Samen Investeren.

Lees meer over onze projecten