Brochure aanvragen

Investeerder worden?

Bent u op zoek naar manieren om uw vermogen bewust te investeren? Doet u dat graag in concrete projecten die zichtbaar zijn en impact hebben? De gevarieerde portefeuille van Samen Investeren komt aan die wensen tegemoet en levert ook een prima basisrendement.

Bij Samen Investeren financiert u met hypothecaire zekerheid. Dat is aantrekkelijk en veilig, want het aangekochte vastgoed dient als onderpand. U investeert uw vermogen bij voorkeur voor minimaal vijf jaar. Na deze periode kun u de lening uiteraard af laten lossen of continueren. Gedurende de looptijd is het basisrendement 3%. Daarnaast ontvangt u jaarlijks uw aandeel in de winst van Samen Investeren BV.

Commercieel en ideëel

Met een mix van commercieel en ideëel vastgoed komen we tegemoet aan de wens om zowel een goed rendement te kunnen behalen, als bij te dragen aan een betere wereld.

Basisrendement en winstdeling

Vanuit een gevarieerde portefeuille garanderen we een basisrendement van 3%. Daarnaast delen we de winst, wat resulteert in een aantrekkelijk bonusrendement.

Hypothecaire zekerheid

U financiert veilig met hypotheekrecht ofwel vastgoed als onderpand. U investeert uw vermogen bij voorkeur voor vijf jaar. Na deze periode kunt u de lening uiteraard laten aflossen of continueren.

   

Investeer al vanaf 100.000 euro

1. Commercieel en ideëel
2. Basisrendement en winstdeling
3. Hypothecaire zekerheid

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

We praten graag met u verder in een persoonlijk gesprek over uw wensen en de mogelijkheden.

Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw