Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.42.06.png

Samen Investeren biedt bijzondere kansen

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Commerciële mensen met een warm hart
  • Nieuwe visie op investeren in vastgoed

Aangenaam!

Samen Investeren is een initiatief van bevlogen mensen met ieder een eigen expertise. Dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk zijn wij bij uitstek geschikt om voor u mogelijkheden te creëeren binnen de investeringswereld.

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.

Onze mensen

Ralph Segers

Netwerk
Mijn dagelijkse focus ligt op het bij elkaar brengen van mensen. Een nieuwe investeerder, potentiële huurder, innovatieve ontwikkelaar of een nieuw project. Verbindingen leggen is waar mijn hart ligt.

Peter van den Dool

Organisatie
Binnen Samen Investeren richt ik me vooral op het managen en coördineren van alle investeringsprojecten. Ik houd het overzicht en verbind mensen en middelen op de meest optimale manier.

Sander Eskes

Financiën
Wat geweest is moet goed worden vastgelegd, maar mijn echte motivatie zit ‘m in het beïnvloeden en stroomlijnen van wat nog komt. Met de blik van een ondernemer en de kennis van financiën en juridische uitdagingen.

Annerieke Donselaar

Communicatie
Als communicator bij Samen Investeren houd ik me vooral bezig met de relatie met nieuwe en bestaande investeerders en het stroomlijnen van de communicatie met alle betrokkenen.

Cees Plomp

Projecten
Initiatief, realisatie, exploitatie. Ik houd me, samen met onze (ontwikkel)partners, bezig met nieuwe en bestaande projecten die bijdragen aan solide rendement voor Samen Investeren.

Thirza Schilt

Assistentie
Afspraken, administratie, bijeenkomsten regelen en rapportages bijhouden. Ik zorg ervoor dat op kantoor alles in goede banen loopt.

Vraag onze brochure aan

Lees alles over onze manier van werken, de beleggingsmogelijkheden, onze visie op waarde toevoegen en het creëren van projecten in onze uitgebreide brochure.

Geslacht
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Brochure 000