Brochure aanvragen

Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed heeft betrekking op wonen of werken. Op het gebied van projectontwikkeling hebben we veel creativiteit en kennis in huis.

Gedeeltelijk leegstaande kantoorpanden kunnen we transformeren naar ons eigen concept voor businesscenter Everywhere4U. Hiermee willen we de komende vijf jaar groeien naar tien locaties. Maatschappelijk gezien is er grote behoefte aan wonen en zorg. Dit behoort in het kader van transformatie dus ook altijd tot de mogelijkheden.

Dergelijk vastgoed heeft betrekking op wonen of werken. Op het gebied van projectontwikkeling hebben we veel creativiteit en kennis in huis.

Gedeeltelijk leegstaande kantoorpanden kunnen we transformeren naar ons eigen concept voor business centers Everywhere4U. Hiermee willen we de komende 5 jaar groeien naar 10 locaties. Maatschappelijk gezien is er grote behoefte aan wonen en zorg. Dit behoort in het kader van transformatie dus ook altijd tot de mogelijkheden.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.