Brochure aanvragen

Stratford | Ruimte voor ouderen

De oude cultuurstad Stratford in Canada is een attractie op zich. Maar wat niet direct opvalt is dat Stratford ook een levendige stad is waar veel mensen willen wonen. Dat betekent dat er consistente vraag is naar woonruimte en met name voor ouderen.

We willen uiteraard bijdragen aan goede woonruimtes en aan de vraag voldoen. Daarom hebben we samen met BMI, het gebouw Mornington aangekocht, wat tot een aantal jaren terug in gebruik was als bejaardentehuis. Het huis biedt volop ruimte voor zowel privé als gezamenlijke vertrekken. En ook zijn er een aantal ideeën om die bijdragen aan het versterken van de community.

De gangen ademen nu nog 'zorg', maar dat gaat snel veranderen. Er is in korte tijd een demo-appartement gemaakt die goed in de smaak is gevallen bij de doelgroep. Nu wordt het vergunningtraject doorlopen en is men bezig met het ontwerp van het interieur. De planning is om komend voorjaar te starten met de verbouw, zodat vanaf 2024 er 17 appartementen beschikbaar zijn!

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.