Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.42.06.png

Verschil maken met een inclusieve aanpak.

  • Excelleren op strategie
  • Onderhouden van hoogwaardig netwerk
  • Realiseren met goede partners
  • Financieren met betrokken investeerders

Met onze aanpak voor investeringsprojecten heeft iedereen een toegevoegde waarde. Een zorgvuldige keuze van spelers is dus van belang. Eenmaal in actie ontvangt iedere speler een beloning voor de geleverde inspanning. Het team deelt samen in de winst.

De achterliggende jaren hebben we als partners veel energie gestoken in het opbouwen van strategische samenwerkingsverbanden en een solide netwerk om uiteenlopende vastgoedprojecten te kunnen realiseren. Ons team is nu klaar voor u, de investeerder. Met uw bijdrage aan het team maakt u de plannen van Samen Investeren mogelijk.

Strategie

We kiezen niet zomaar voor een project. Naast dat het moet voldoen aan onze haalbaarheid- en kwaliteitseisen kijken we naar de mix in ons portfolio. We zoeken een balans tussen commercieel en ideëel vastgoed.

Netwerk

Ons netwerk is goud waard. We hebben zowel partners nodig voor het aandragen en initiëren van projecten als voor de realisatie ervan. Vanuit de verbinding met onze mede-ondernemers komen altijd nieuwe initiatieven en kansen op.

Realisatie

Binnen diverse samenwerkingsverbanden voor ontwikkeling en exploitatie van vastgoed, werken we plannen uit om waarde toe te voegen aan vastgoed. Na aankoop realiseren we die ook samen met andere vaste partners.

Investeerder

Zowel bij de start van plannen als bij de oplevering van een project vult Samen Investeren de investeringsbehoefte in met vermogen van investeerders.  Het basisrendement is gegarandeerd, de bonusrendementen zijn aantrekkelijk.

Vraag onze brochure aan

Lees alles over onze manier van werken, de beleggingsmogelijkheden, onze visie op waarde toevoegen en het creëren van projecten in onze uitgebreide brochure.

Geslacht
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Brochure 000