Brochure aanvragen

Hollandsche Rading | Huisvesting voor zorg

In de bossen bij Hollandsche Rading staat een oud internaat. In de gebouwen van dit internaat zijn verschillende organisaties gevestigd. Op het voormalige stafgebouw ligt een zorgbestemming. 

Met dit gebouw willen we bijdragen aan de vraag naar huisvesting in de zorg. In het pand is het namelijk mogelijk om enkele tientallen zorgeenheden te creëren, het goede volume om op een kostenefficiënte manier zorg te kunnen verlenen. 

Omdat één van de twee aangekochte gebouwen al dienst heeft gedaan als Bed & Breakfast was dit pand per direct inzetbaar voor zorg en daarom ook door Stichting Rafa Zorg uit Bilthoven in gebruik genomen. Het tweede pand moet eerst grondig gerenoveerd worden voor de toekomstige exploitant.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.