Brochure aanvragen

Achterhoek | beleef de boerderij

Weten kinderen wel waar ons voedsel vandaan komt? En weet de gemiddelde Nederlander wel hoe het wordt geproduceerd? Dan gaat het niet om levensmiddelen uit pakjes of blik. Maar om boter, kaas, eieren, rundvlees en een heel scala van andere agrarische producten. Met onze investering in Suzie’s Farm willen we bijdragen aan meer bekendheid voor de agrarische sector.

Op dit moment wordt er aan de Loohuisweg in Aalten flink verbouwd. Alles gaat hier draaien om gastvrijheid en beleving. Bezoekers kunnen de landgoedwinkel bezoeken en aanworkshops deelnemen. In het restaurant kunnen ze kiezen voor à la carte, buffet of grillroom. Elke hap biedt een smaaksensatie. Elk moment vergroot je kennis van agrarische producten.

Bekijk ook: www.suziesfarm.nl

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.