Brochure aanvragen

Bodegraven | stijlvolle appartementen

Een pand uit 1880 met statuur en allure, net niet monumentaal, dichtbij het centrum van Bodegraven. Lange tijd bevond zich hier een winkel met woonhuis, maar de laatste tien jaar was leegstand het lot. Samen met een lokale aannemer maakten we een plan voor transformatie en kochten we het pand eind 2020.

De inwendige sloop heeft plaatsgevonden en de herbouw is na de zomervakantie van start gaan, zoals u op onderstaande foto's kunt zien. Begin 2022 hopen we drie appartementen aan nieuwe eigenaren te kunnen aanbieden. Uiteraard is de vraag hiernaar ook in Bodegaven groot en zo dragen we een steentje bij aan het verlichten van de woningnood.

Samen met een lokale aannemer maakten we een plan tot transformatie en kochten het pand in december 2020 aan. De forse sloopfase heeft inmiddels plaatsgevonden en de aanvraag omgevingsvergunning wordt in overleg met de architect voorbereid.

Er  de loop van 2021 wordt een drietal appartementen gerealiseerd van 70, 110 en 140 m2. Uiteraard is de vraag hiernaar ook in Bodegaven groot. De appartementen gaan in het 2e kwartaal in de verkoop. De verkoopwinst levert naar verwachting een mooie bijdrage aan het bonusrendement.

Een ongebruikt en verouderd pand wordt getransformeerd naar drie mooie en duurzame appartementen inclusief buitenruimte.

Een dergelijk pand moet je 'doorzien' om de ontwikkelkansen te kunnen wegen. Zo legt de inkoop de basis voor het bonusrendement.

De ultieme zekerheid voor deze investering is recht van 1e hypotheek op Noordstraat 38.

Samenwerking met een lokale aannemer, architect en makelaar zorgt voor korte lijnen en een efficiënt realisatieproces.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.