Brochure aanvragen

Canada | Renoveren met meerwaarde

Verlaten gebouwen geven een stad een negatief imago. Zeker in een plaats als Stratford, waarin toerisme een belangrijke bijdrage levert aan de economie. BMI en Samen Investeren sloegen de handen in elkaar om waarde te creëren in het centrum...

Een verlaten kantoorpand in het centrum van Stratford, is door onze partner BMI op fantastische wijze getransformeerd voor duurzaam gebruik. Aan de straatkant is nu een hip restaurant gevestigd, The Bowl Bar, waar gezonde salades van groente of fruit besteld en genuttigd kunnen worden. In het verlengde bevindt zich een commerciële ruimte met de functie van Experience Center voor onze projecten in Stratford.

Op de eerste verdieping, die via twee trappen is te bereiken, zijn een vijftal luxe Air BnB appartementen gesitueerd. BMI had al een goed lopende Air BnB formule en deze kamers zijn daar aan toegevoegd. In een cultuurstad als Stratford, die per jaar ruim 1 miljoen toeristen ontvangt, vinden deze appartementen gretig aftrek. Samen met het restaurant zorgt dit voor de gewenste huurstroom om gezond rendement te maken op deze voltooide belegging.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.