Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.42.06.png

Hardwareweg 26-40, Amersfoort

Commercieel
Werken
Ontwikkeling
2-3 miljoen euro
  • Commercieel Vastgoed
  • Business Center
  • Ontwikkelpositie

Om dit pand kun je niet heen en iedereen die in De Hoef werkt kent het. De Hoef is een prominent ontwikkelgebied met grootse plannen voor een Campus en veel woningen. Hardwareweg 26-40 valt hier nog net buiten, dus hier zal voorlopig nog worden gewerkt.

Het pand is bij aankoop niet volledig verhuurd, dus hier ligt een mooie uitdaging. We kunnen die invullen met ons Business Center concept E4U, maar ook vrije verhuur is een optie. In ieder geval biedt de vierde etage een prachtige werkplek met ruim uitzicht. Parkeerplaatsen zijn ruim voor handen.

De koop is  gesloten en levering zal uiterlijk 31 mei plaatsvinden. Volledige verhuur van de nog leegstaande ruimtes leidt op korte termijn tot verhoging van het  exploitatie-/bonusrendement. De ontwikkelpotentie levert een vergezicht op exitrendement.

  • Investering: € 2.700.000
  • Financiering: 70%
  • Rendement: 3-5%*

*in het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

Hardwareweg 26-40 is een pand om goed te exploiteren met vergezicht op ontwikkelen naar wonen binnen de actuele gebiedsvisie.

Door de verhuurpotentie volledig in te vullen levert het pand een stabiele bijdrage aan het rendement van de portefeuille met exitrendement in het verschiet.

Samen Investeren is vastgoedeigenaar en Samen Financieren ontvangt het hypotheekrecht, wat  middels een acte van cessie aan investeerders vervalt.

Met E4U Businesscenters starten we een nieuwe locatie in Amersfoort. Er is meer dan ooit vraag naar flexibele verhuur van kleine eenheden.

Vraag onze brochure aan

Lees alles over onze manier van werken, de beleggingsmogelijkheden, onze visie op waarde toevoegen en het creëren van projecten in onze uitgebreide brochure.

Geslacht
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Brochure 000