Brochure aanvragen

Buitenplaats Beukenhorst - Samen werken onder een dak

Op Buitenplaats Beukenhorst is werken voor de goede zaak heel gewoon. Deze bijzondere locatie biedt ruimte aan een tiental goede doelen organisaties die hier graag gehuisvest blijven.

Met dat doel is begin 2020 Stichting SDG - Soli Deo Gloria - Beukenhorst opgericht, die zich - zonder winstoogmerk - ten doel stelt de huisvesting te optimaliseren en de Buitenplaats duurzaam exploitabel te maken voor de toekomst. Daarmee werd de basis voor Samen Investeren gelegd.

De monumentale gebouwen op de Buitenplaats: het hoofdgebouw (boven) en koetshuis (links) kennen een bijzondere historie. Lees meer op www.sdgbeukenhorst.nl.

Aan de linkerzijde van de Buitenplaats staan twee verouderde gebouwen zonder monumentale status. Graag zouden we binnen deze rustgevende setting wonen met zorg ontwikkelen.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.