Brochure aanvragen

Meliskerke | Wooninitiatief 9 zorgappartementen

Midden in het centrum van Meliskerke hebben we een multifunctioneel pand aangekocht.

Het is onze wens om, samen met de initiatiefnemer Leon Mulder, op deze locatie een wooniniatief met 9 zorgappartementen te realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking op reformatorische grondslag. De komende tijd zal in het teken staan van het doorontwikkelen van de plannen met als uiteindelijk doel het realiseren van 9 moderne, zorgappartementen.

Informatieavond op 22 mei

Op D.V. woensdag 22 mei organiseren we een informatieavond over dit project. Tijdens deze avond kunt u als vrijwilliger of investeerder meer te weten komen over dit nieuwe project. U bent van harte welkom in Dorpshuis “Ons Huis”, Burgemeester Adelaarstraat 26 te Meliskerke. Aanmelden is noodzakelijk en kunt u doen middels het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.