Brochure aanvragen

Ouderkerk aan de IJssel | Wonen met Meer

Aan de IJsseldijk in Ouderkerk aan de IJssel lag decennia lang agrarisch bedrijf 'Den Dikken Boom'. Naast de veehouderij was er dagbesteding op kleine schaal en werden er vakantiewoningen voor gehandicapten verhuurd. De eigenaar had echter geen opvolging voor de toekomst.

Daarom is onderzocht hoe zorgboerderij 'Den Dikken Boom' een nieuwe bestemming kan krijgen. Het agrarisch bedrijf is namelijk diep in de plaatselijke gemeenschap geworteld. In dit herbestemmingsplan is gericht op het Wonen met Meer-concept. Met elkaar wonen en met elkaar leven, dat is het idee. Oudere mensen, gemixt met jongere mensen die met elkaar een hechte leefgemeenschap vormt waar zorgen met elkaar worden gedragen.

In dit plan wordt een gedeelte van de huidige bebouwing gerenoveerd, gerestaureerd of vervangen. Daarnaast worden er 25-30 wooneenheden en ontmoetingsruimten gerealiseerd. Door de verschillende woningtypes kunnen mensen die al binnen dit concept wonen, veranderen van woning zonder buiten de leefgemeenschap te vallen. Ook zijn veel woningen aangesloten op de centrale leefruimte of ontmoetingsruimte, wat het wonen meerwaarde geeft.

Dit project is in ontwikkeling gedurende 2023 en 2024. Wil je meer weten of hier gericht aan bijdragen? Klik dan op onderstaande button.

www.verstoep.nl  | www.wonenmetmeer.nl

Afspraak maken

Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.