Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.42.06.png

Recreatiepark Sikkenberg - Onstwedde

Maatschappelijk
Commercieel
Recreatie
< 1 miljoen euro
  • Commercieel Vastgoed
  • Recreatief
  • Exploitatie

Via een relatie leerden we het nieuwe ondernemersechtpaar van christelijk recreatiepark De Sikkenberg te Onstwedde (Groningen) kennen. Het park was eigendom van een Stichting die wilde verkopen. Alhoewel de ondernemers bancaire financiering kregen aangeboden, kozen zij na grondige kennismaking voor Samen Investeren, in het besef dat we met gezamenlijk ondernemerschap verder komen.

Niet alleen hebben de kersverse ondernemers de exploitatie van het park in korte tijd gezond weten te krijgen, er liggen ook tal van kansen tot verhoging van omzet en rendement. Zowel in uitbreiding van het aanbod bij bestaande woningen als door het plaatsen van nieuwe woningen. Een mooi perspectief voor een park dat anno 2021 haar 25 jarig bestaan viert!  Kijk ook op www.sikkenberg.nl

  • Investering: € 850.000
  • Financiering: 100% gefinancierd
  • Aanvangsrendement: 4%

Samen met de ondernemers benutten we mogelijkheden tot groei en verhogen de kwaliteit van het recreatieve aanbod.

Recreatie in eigen land is hot. Deze regio ademt rust en ruimte. Meer mensen moeten hier kennis van nemen. Inspanningen hiertoe betalen zich uit.

Het Park is voor een redelijk prijs aangekocht. Samen Investeren biedt hypotheekrecht aan investeerders en is betrokken op de exploitatie.

Continu doorontwikkelen van de parkfaciliteiten maken het echt een mooi en concurrerend park en een prettige vakantiebestemming.

Vraag onze brochure aan

Lees alles over onze manier van werken, de beleggingsmogelijkheden, onze visie op waarde toevoegen en het creëren van projecten in onze uitgebreide brochure.

Geslacht
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Brochure 000