Brochure aanvragen

Red Rock | Huizen voor groeiende bevolking

Het noorden van Ontario (Canada) is rijk aan mineralen, zoals ijzer, lithium, chroom en zilver. Hier is de mijnindustrie al jaren in ontwikkeling binnen het gebied dat The Ring of Fire wordt genoemd. Minister Tony Clement geeft aan dat dit voor de toekomst een inkomstenstroom moet generen van 120 miljard dollar en dus wel een paar decennia werk verschaft.

Dus de Ring of Fire gaat de komende jaren duizenden werknemers aantrekken. Door de oorlog in de Oekraïne heeft de mijnbouw sowieso een boost gekregen en de ontwikkelingen versneld. Dat betekent dat er een migratie op gang is gekomen uit alle lagen van de beroepsbevolking. Niet alleen technicie, maar ook artsen, verpleegkundigen, tandartsen en docenten zoeken woonruimte in Noord-Ontario.

Vanaf 2021 zijn we met partner BMI gestart met de zoektocht naar en aankoop van woningen in een afgebakend gebied boven de Great Lakes. We kopen een woning aan, renoveren die en verhuren deze vervolgens. Ook kopen we grondposities waar we nieuwe woningen of woningcomplexen ontwikkelen.

De vraag naar huurwoningen groeit en de woningprijzen liggen inmiddels ook aanzienlijk hoger. In de slideshow een aantal voorbeelden van aangekochte en gerenoveerde woningen.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.