Brochure aanvragen

Stratford | Ruimte voor studenten

De oude cultuurstad Stratford in Canada is een attractie op zich. Maar wat niet direct opvalt is dat Stratford ook een dependance is van de University of Waterloo. Dat betekent dat er enkele duizenden studenten les krijgen in creatieve, digitale en business gerelateerde vakken.

Uiteraard hebben deze studenten ook kamers nodig. Daarom hebben we samen met BMI gebouw Mornington aangekocht, wat tot een aantal jaren terug in gebruik was als bejaardentehuis. Het huis biedt volop ruimte voor zowel privé als gezamenlijke vertrekken. En ook zijn er een aantal ideeën om die bijdragen aan het versterken van de community.

De gangen ademen nu nog 'zorg', maar dat gaat snel veranderen. Er is in korte tijd een demo-studentenkamer gemaakt die goed in de smaak is gevallen bij vertegenwoordigers van de universiteit. Nu wordt het vergunningtraject doorlopen en is men bezig met het ontwerp van het interieur. De planning is om komend voorjaar te starten met de verbouw, zodat vanaf cursusjaar 2023/2024 voor 34 studenten een kamer beschikbaar is!

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.