Brochure aanvragen

Ede | Opgroeien in een veilige omgeving

In Nederland leven ongeveer 10.000 jongeren op straat. Deze 'zwerfjongeren' verdienen ook een thuis en een veilige omgeving, want ook als ze ouder zijn dan 18 jaar hebben ze vaak nog begeleiding nodig.

Lees meer over het mooie project in Ede. Of lees verder over alle andere projecten.

Vanuit de Credohuizen is in Ede een gezinshuis gevestigd. De buurman bood zijn huis een aantal jaar geleden te koop aan. Achter dit huis staat een pand met acht inpandige garageboxen en een bovenverdieping met voorzieningen voor een badkamer en een keuken. Het plan werd opgevat om op deze plek acht studio's voor jongeren ouder dan 18 jaar te ontwikkelen. Zodat zij ook een plaats hebben en kunnen groeien naar zelfstandigheid. 

De locatie is eind 2022 aangekocht in het tweede kwartaal van 2023 wordt de transformatie opgeleverd. Dit project past uitstekend bij onze waarden om  maatschappelijke impact te maken.

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.