Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.42.06.png

Rotterdam - appartementen

Wonen
Maatschappelijk
1-2 miljoen euro
  • Maatschappelijk Vastgoed
  • Stichting
  • Welzijnswerk

In Rotterdam heeft Samen Investeren een portefeuille gekocht met appartementen. Deze appartementen worden verhuurd aan Stichting Ontmoeting (www.ontmoeting.org) die werkt voor dak- en thuislozen. In de appartementen wonen cliënten die begeleid worden tijdens hun re-integratie in de maatschappij.

De huurstroom uit de appartementen correspondeert met sociale huur. Dit past bij de doelstelling van Ontmoeting en bij onze maatschappelijke ambities. Uiteraard liggen de bedragen op de (vrije) woningmarkt anders, dus qua onderliggende zekerheden is het met deze belegging prima gesteld.

  • Totaalinvestering: € 1.200.000
  • Financiering: 100% gefinancierd
  • Rendement: 3,5%

De wens is om meer woningen aan de portefeuille toe te voegen, maar gezien de overspannen woningmarkt is dit een erg lastige opgave.

Met Stichting Ontmoeting zijn afspraken gemaakt over een acceptabele huurstroom uit de appartementen die dekking geven aan het basisrendement.

De woningen zijn 100% eigendom van Samen Investeren die hiervoor het recht van hypotheek aan investeerders kan verstrekken.

Voor verbouwingen of onderhoud wordt gebruik gemaakt van diensten van vertrouwde partnerbedrijven uit ons netwerk.

Vraag onze brochure aan

Lees alles over onze manier van werken, de beleggingsmogelijkheden, onze visie op waarde toevoegen en het creëren van projecten in onze uitgebreide brochure.

Geslacht
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Brochure 000