Brochure aanvragen

Inspiratie | ‘Als gezin genieten we van de ruimte en de wijk geniet mee van ons huis’

Folkert en Marjolein van der Horst doen fulltime zendingswerk in Breda. Sinds vorig jaar wonen zij daar met hun twee kinderen Suus en Gijs in een door Samen Investeren aangekochte woning. Marjolein is opgeleid als juf en heeft een hartvoor kinderen. Samen met twee andere vrouwen verzorgt zij de tweewekelijkse KinderBijbelClub. Kinderen komen naar de club om te bidden, zingen, knutselen en praten.

Marjolein vertelt: “Ons huis staat open, iedereen mag binnenkomen. Tieners waaien regelmatig na schooltijd aan voor een liefdevol luisterend oor. Folkert is op straat te vinden en spreekt daar met jongeren en (ex-) criminelen. Daarbij maakt hij regelmatig vervelende en bedreigende situaties mee, maar heeft hij ook mooie gesprekken. Laatst ontmoette hij iemand met een criminele achtergrond die aangaf graag met Folkert te praten, omdat hij daardoor rustig werd. Het is bijzonder om te merken dat datgene waarvoor je bidt, werkelijkheid wordt.”

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.