Brochure aanvragen

Inspiratie | ‘Een baken van rust in Rotterdam waar wonen en ontmoeten samenkomen’

Onder leiding van evangelist Kees Kruijf van Stichting Exodus, was de Wolphaertsbocht een bruisende locatie met de boekwinkel als centrale plek. Nu worden vanuit het pand verschillende sociale en maatschappelijke initiatieven gerund: House of Hope (HoH) heeft een inloophuis en er wonen acht studenten en een Turks-Nederlands echtpaar.

Joanne, één van de studenten, vertelt: “De teamleider van HoH opperde het idee van een wekelijkse maaltijd met mensen uit de wijk. Daar werd iedereen enthousiast van. We hebben een rooster gemaakt zodat er elke week 2 studenten koken. Zo leren we de mensen in de wijk op een mooie manier kennen. Hier ontstaan ook mooie gesprekken uit over het leven. Achter ieder persoon schuilt wel een bijzonder verhaal. Het is leuk om te zien hoe elke buurtbewoner geniet van de maaltijden en dat de meesten elke week terugkomen.”

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.