Brochure aanvragen

Inspiratie | Transformatie Noordstraat 38

“Ik vind het gaaf om met mijn team van vakmensen een pand zijn karakter terug te geven”

In een tijd van grote woningtekorten is leegstand natuurlijk geen optie. Samen Investeren kocht daarom het klassieke pand aan Noordstraat 38 in Bodegraven en transformeert het samen met aannemer Jaap van Dijk naar drie appartementen. De woningen krijgen oppervlakten van ca. 140, 110 en 70 m2. Voordat er iets nieuws gerealiseerd kan worden, is er eerst flink gesloopt. Nu kunnen de verdiepingen ideaal worden ingedeeld.

Jaap van Dijk
“Toen ik dit pand zag leek het me direct interessant om te ontwikkelen naar drie appartementen, maar het was te groot om in eigen beheer te doen. Daarom heb ik contact gezocht met Samen Investeren. Door onze kennis te bundelen ontstaat een krachtige samenwerking. Inmiddels is het slopen klaar en hopen we nog voor de zomervakantie met de eerste bouwwerkzaamheden te starten.”

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.