Brochure aanvragen

Inspiratie | De weg naar 24 woningen

Samen Investeren wil natuurlijk ook haar bijdrage leveren aan het woningtekort in Nederland. Dus besloten we met onze partner Excelsior Investments in het najaar van 2021 tot de aankoop van een voormalig kinderdagverblijf in Almere, waar middels een gebonden beschikking 24 appartementen konden worden gerealiseerd.

De combinatie van doorlooptijd, verhuurmarkt, rentestand en bouwkosten zag er bijzonder rooskleurig uit. Maar het gebrek aan ambtenaren, projectleiders, beoordelaars en ter zake kundige adviseurs bij de gemeente en bijkomende onduidelijke communicatie tussen aanverwante partijen zorgden voor een lang proces waarbij ons geduld fl ink op de proef is gesteld. Het is vooral te danken aan de volhardende inzet van onze ontwikkelpartners Rob en Roel dat er uiteindelijk toch een prachtig, vergund én verkocht complex zal worden gerealiseerd met een mooi exitrendement als eindresultaat!

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.