Brochure aanvragen

Inspiratie | Hoe waarde ontwikkelt

Een mooi pand in bezit van een relatie; een bedrijf, op zoek naar werkruimte, dat ook wil investeren; een kans om exploitatie te verdubbelen én een business-centerformule om dat mogelijk te maken.

Die ingrediënten doen ons in mei 2021 besluiten om Hardwareweg 26-40 in Amersfoort te kopen. En dan begint het proces van verhuur, verder investeren en optimalisatie van beheer. Waarde toevoegen is ons devies en dat is hier erg goed gelukt. Nog volop bezig met exploitatieverbetering werden we benaderd door een aankoopmakelaar die voor een grote investeringsmaatschappij onze locatie en het daarnaast gelegen pand wilde aankopen met het oog op de toekomst. Over tien jaar zou hier wel eens woningontwikkeling mogelijk kunnen worden… En dan gaat het opeens snel. Als ‘the offer you can’t refuse’ langskomt maak je opnieuw een keuze. Alles overziend besloten we in ons gezamenlijk belang dat verkoop per 1 oktober 2022 de beste optie was. 

Meer projecten

Wilt u ook investeren?

Samen met u investeren wij in vastgoed voor commerciële en maatschappelijke ondernemingen. Graag vertrekken we daarin bij u als investeerder, door in een persoonlijk gesprek uw wensen, belangen en drijfveren helder te krijgen. Vanuit het beeld dat daaruit ontstaat zoeken we naar een passende belegging.